Pages

30 April 2013

Orang belanja kita bedal

Assalamualaikum my blog..

Hujan renyai-renyai..sangat sesuai untuk melelapkan mata kan..hamboi!tak senonoh betul tidor time macam ni kan..kan ada orang cakap tak elok tidor lepas waktu Asar..tapi.......selalunya aku tidor jek..aku kan kaki tidor..kaki jek yang tidor..bukan mata aku..harap makngah..

Okay..okay..orang kata..orang yang kata..bukan aku..rezeki jangan ditolak kan..so tadi lepas pergi interview 7e punya owner dekat Lagenda Height,kami pergi makan di Rasa Mas..macam tu kot eja nama kedai tu..lantak lah kan..yang pasti perut aku kenyang..haha..

Mula-mula tu kami plan nak belanja lah group member kami yang drive kereta tadi tu..at last dia pulak pergi bayar..nak buat macam mana kan..orang nak belanja kita pulak kan,kita bedal jer lah tadi kan..rezeki kata kan..kan?hehe

Syok lah bila orang belanja kan..lain kali belanja lah lagi..haha

Jangan tamak..nanti rugi..huhu..nanti aku belanja pulak okay..sky juice?okay x?okay kan..jangan nak demand sangat..=.=

Okay lah..jom layan gambar-gambar yang kami sempat CATCH tadi..

Bersama 7e punya owner..

Sangat colorful..pilih-pilih nak hak mana..
Mata bersinar-sinar nak makan ayam tu..haha
Tengok jer?ngap terus la..
Senyum meleret..hehe
That's all..

2 comments:

miss_joJi said...

Mamat tu ke kamu nak belanja?! Haha.. xmacho la klu girls yg belanja, mst dia segan ;p , tp best la org belanjakan. ^^

Preity Zinta said...

joji: belanja?err..xla..dia yg belanja kami minum air ms interbiu dia..hehe