Pages

16 April 2013

Nasi lemak anak dara

Assalamualaikum dear blog..

Ni aku curi-curi update blog..aku xda masa sebenarnya..nak kena siapkan assignments..banyak okay..xmenang tangan nak buat..otak pun penuh dengan idea-idea yang nak dikeluarkan..ceh!bajet genius lah sangat kan..xpa2..masuk lif tekan sendiri sekali-sekala kan..haha

Okay..okay..setelah sekian lama xmakan  beramai-ramai masakan yang dimasak di rumah,tadi aku as the CHEF dengan rela hati masak NASI LEMAK ANAK DARA untuk housemates aku dan teman-teman seperjuangan aku..wah!jadi chef pulak kan..kena tukar course lah gamaknya lepas ni..fine!kurang seorang budak course admin science..

Kenapa mesti NASI LEMAK ANAK DARA?yela..xkan lah nak namakan nasi lemak tu NASI LEMAK MAK DARA,BAPAK DARA..eh!ada ke bapak dara?haha..okay..okay..bapak bujang lah gamaknya yea..bukan-bukan..bapak teruna..berbalik kepada cerita kita tadi tu..sebabnya adalah..jeng..jeng..jeng..yela..dah CHEF nya anak dara lagi,so nama nasi lemak tu NASI LEMAK ANAK DARA lah kan..bukan anak dara tu mempunyai kuantiti lemak yang banyak..bukan-bukan..=.=

Sudah!sudah!stop mengarut..sampai bila pun xsiap assignment aku..jom kita buat assignment okay..^_^

NASI LEMAK ANAK DARA..
That's all..

5 comments:

azstory311 said...

yang panjang2 tu ape? macam xcukup je..hehehe

Preity Zinta said...

az: hak pjg2 2 sosej la..sosej bentuk sutun kurita..haha

miss_joJi said...

Nampak yummy.. huahua

afzalsukasuki said...

kalau betul dara sila attchkan skali sijil pengesahan dara daripada jabatan perhilitan dalam tempoh 14hari atau anda akan diisyitiharkan andartu.

*sorry dis few week sangat bz, xsempat nak balas jejak :(

Preity Zinta said...

miss: beli2..50sen sebungkuih!haha

afzal: kalo teruna cane?=.=