Pages

10 January 2013

Hensem Vs Prince

Assalam..

Bosan sangat-sangat..xtaw nak buat apa..nak tidor,xngantok lagi..impact minum kopi lah nie kan..tadi pekena kopi ais kat kopitiam..boleh la..not bad..

Jom kita usha SIAPA Hensem and Prince 2..

Tengok bawah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Hensem
Prince

Amacam?kacak tak DORANG?kacak kan..hehe..Hensem and Prince selalu datang rumah ni..mana tak selalu nya..dah kami semua selalu dok bagi makanan kat Hensem and Prince..mesti lah cats nie akan selalu datang rumah nie..

Ada seorang housemate aku selalu dok beli makanan kucing kat DORANG berdua nie haa..suci betul hati housemate aku tu kan..sweet!

Kalau nak berkenalan dengan Hensem and Prince,sila letak number kat sini..hehe

Bai

2 comments:

azstory said...

hehehe.. kt mana ada makanan kt situ la kucing tu singgah.. murah rezeki kamu nanti..

buang la taik mata die tu..

Chesdi Izdihar said...

az: amin..^^