Pages

30 December 2012

Allah loves me more

Alhamdulillah..hari nie aku makin sihat..start hari jumaat aku demam..sangat2 teruk..panas sangat2..kepala sakit..punca?maybe tak cukup air & tak cukup tidor..maybe masa aku ronda2 KL & Johor tempoh hari aku kurang minum air & kurang tidor..that's why aku demam..

I'm glad sebab aku demam..why?sebab bila kita sakit 1 jek kita akan ingat..yang kat atas tu..ALLAH s.w.t..betul!percayalah cakap aku..

And bila kita sakit kan,ALLAH jugak yang akan sentiasa ada dengan kita..ALLAH akan kurniakan someone untuk tengok2kan kita time kita sakit..that's how ALLAH help us at that time..sweet kan?ada tak orang yang kita minat datang jenguk kita time kita sakit?ada tak?tak ada kan..tu aku tuju kat diri aku sendiri..

U see Chesdi..who loves u more?ALLAH loves u more..

So,believe in ALLAH..only HIM will be with u until your last breath..

Keep ALLAH in your heart..

Assalam

4 comments:

azstory said...

Allah terlalu sayang.. setiap penyakit yg dia bagi Allah nak menggugurkan dosa2 kecil kita.. tengok sayangkan Allah pada kita?

kak nora said...

salam kenal..selamat tahun baru dari bunda

cikbungasekuntum said...

az:yup2!betul 2..^^

k.nora:happy new year..^^

...MENCARI CAHAYA... said...

ringkas dan padat..^^..alhamdulillah..nice entry..