Pages

26 December 2012

"Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com"









Assalamualaikum my geng..hari nie aku gatal tangan sket nak join contest si MAMAT KARPET nie haa..actually,aku punya napsu terdoga dengan hadiah2 yang ditawarkan..haisy!menggugat iman betei..dah lah kesuntukan wang nie..mintak2 menang lah kan..dapat nombor 1 pun jadi lah kan..haha

Berbalik pada blog si MAMAT KARPET tadi 2 haa..berdasarkan pemerhatian aku selama berkurun lamanya sejak dalam perot mak aku lagi..aku rasa blog si MAMAT KARPET 2 menarik,tertarik..ala2 magnet gitu..tulisan pun ok lah..xmenyakitkan mata..yang rabun jauh ke dekat ke still boleh baca taipan si MAMAT KARPET 2 haa..bahasa yang dia guna pun xde lah guna bahasa Jawa pun..bahasa Melayu jek pun..still boleh paham..xpayah nak guna Google translate..dah boleh translate sendiri..aku yang dapat BM B3 jek pun still paham bahasa yang dia guna..dari segi kaler blog dia 2,ok lah..hitam itu menawan..macam tuan blog gitu..dah sesuai dah kaler 2..xyah dok pakai kaler pink..jambu okay..taipan2 dia pun menarik..kalau hampa baca konpem macam nak garu jantung dengan garpu jek..sampai nak terberak baca taipan dia..kalau xpercaya try hampa baca..

Tetiba sakit hidung pulak join contest nie..kalau hampa nak join,klik banner 2 okay..

Done!

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

9 comments:

MK Syahir said...

wah..thanks sudi join..good luck ye :)

cikbungasekuntum said...

tq sahir

azstory said...

semoga berjaya cik bunga nan sekumtum...heheehe ^_^

cikbungasekuntum said...

az: tq pak cik..^^

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

MawardiYunus said...

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

ame elms ! said...

Good luck and all the best ! :')

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

MK Syahir said...

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)