Pages

30 June 2013

Status sebagai seorang pelajar akan tamat tak lama lagi

Assalamualaikum my blog..


Aku rasa macam dah berzaman lama nya aku tak update blog kan..aku agak busy akhir-akhir ni..biasa lah tu..final year student memang sangat busy pada saat-saat akhir..busy dengan research dan juga practical report..plus sekarang musim final exam..lagi lah busy kan..practical report dah submit tadi..research jek belum submit lagi..tak apa..take my time!hehe

9 July is my last paper..then MERDEKA!yes!dah tak sabar nak tamatkan status seorang pelajar ijazah sarjana muda..hopefully lepas ni akan senang dapat kerja..amin..pray for me okay..thanks guys!

I think that's all..

3 comments:

syuk shusuke said...

last sem ni rajin3 ! good luck :D

azstory311 said...

Good luck cik priety zinta..! ^__^

Preity Zinta said...

syuk: haha..thanx

Az: timo kaseh shah rukh khan..:D