Pages

26 May 2013

Kelibat hantu time dinner

Assalamualaikum my blog..

Rasa macam dah lama tak update blog..bukan tak ada masa..tak ada idea..hehe

Pada 22 Mei yang lepas aku dan juga para pelajar semester akhir kos Admin Science ada dinner @ Park Avenue Hotel..hotel tu terletak berdekatan dengan pusat bowling @ Sungai Petani..kalau orang Sungai Petani mesti tahu punya kan..wah!agak skema entry aku hari ni..haha

U know what?hari tu aku nampak ada something yang agak scary..sangat-sangat scary bagi aku..kalau bagi kamu tak tahu lah kamu scary ke tak tengok benda tu..tak percaya?jom tengok gambar kat bawah ni..

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

Tengok2!tu la yang scary nya..hantu tudung hijau..haha

Camna?scary tak?harus lah tak scary kan..haha..

Dinner tu bagi aku simple jek..tak apa lah simple pun..yang penting ada lah juga dinner untuk para pelajar semester akhir kan..thanks adik-adik yang handle dinner tu..

Jom layan lagi gambar time dinner..

marilah kita sama-sama menyanyikan lagu Negaraku..
Dengar ceramah dulu sebelum makan..
Makan time!
Kenangan bersama lecturers dan classmates..

That's all..

5 comments:

Aina Ayunie said...

macam best je.. hehee.. hantu tudung hijau berpakaian baju kurung. haha

miss_joJi said...

Hi awak, lah,,saya ingatkan hantu benar.. haha ~~

Preity Zinta said...

aina: tu hantu melayu..haha

miss: hantu yg sebenarnya adalah sy..hehe

Shawn Razaleigh said...

kahkah. baguih hantu skrg. tutup aurat. muslimahhh

Preity Zinta said...

Shawn:hantu pn kena jg aurat maa..nanti hantu jantan tergoda..kihkih