Pages

05 April 2013

Aku gilakan KAU

Assalamualaikum my blog

Niat di hati nak siapkan assignment x tercapai..macam mana nak buat kalau x cukup bahan..kan?

Memandangkan mood nak buat assignment dikacau seperti dodol ni haa,aku nak habaq kat hampa SOMEONE dah buat aku tergila-gilakan DIA..mak aih!punya lah power ORANG tu..tergamak DIA buat aku tergila-gilakan dia..

Aku x tahu dah macam mana nak hilangkan kegilaan aku terhadap diriNYA..ni dah kes gila meroyan dah ni haa..masak!masak!rentung dah ni haa..oh MAN!

X pe lah tergila-gilakan DIA pun kan..lagipun DIA bukannya milik siapa-siapa pun kan..so tiada keraguan lah kan gila-gilakan DIA sampai bila-bila pun kan..

Membebel apa pun aku x tahu dah ni haa..hampa tengok lah sendiri GERANGAN yang dah buat aku tergila-gilakan diriNYA ni haa..
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

Kacak x?kacak kan..
Hak ni pun kacak jugak kan..

Moga-moga adalah jejaka yang ajak aku naik motor ni one day..okay..berangan jek lebih!

That's all..

2 comments:

miss_joJi said...

Bike rupanya.. igt kan siapa la td. Huahua

Preity Zinta said...

miss: haha..mesti ingat Shah Rukh Khan kan..err!xda maknanya..dia dh tua..:P