Pages

10 March 2013

Edit pic guna photobucket

Sejak akhir-akhir ni semakin gatal pulak tangan aku ni snap pic & edit pic..dah bosan sangat lah tu kan..biasa lah tu..ketiadaan suami lagi macam tu lah jadi nya..kalau ada suami konpem tempek kat suami jek kan..konpem xnyempat-nyempat pun nak update entry mahupun snap pic..haha

Aku rasa nanti aku nak jadi mummyrazzi lah..tinggi x cita-cita aku?=.=

Betul ke bohong?bohong..haha

Jom tengok kat bawah ni..aku snap pic & edit guna photobucket..ok lah kan..even xada smartphone aku still boleh edit pic..xkisah lah kan ada stupidphone pun kan..stupidphone pun boleh bersms lagi kan2..hebat x?hebatttt..

Sebelum diEDIT
Selepas diEDIT

2 comments:

mrpolie said...

Photobucket pon bleh edit pic ke skang..??

Chesdi Izdihar said...

mrpolie:boleh jek..^_^